Строително-ремонтни дейности в община Кубрат

   Строително-ремонтните дейности в община Кубрат продължават. След ремонта на част от уличната мрежа в село Севар бяха поставени нова асфалтова настилка и на улици в село Мъдрево. Лично кметът на общината г-н Алкин Неби бе на място, за да провери как се извършват ремонтните дейности. Сред присъстващите бяха още председателят на Общински съвет – Кубрат г-н Хюсеин Юмеров, общинският съветник г-н Али Кьосев и жители на селото. В Мъдрево вече приключи асфалтирането на пазарски площад, където предстои да бъде изградена и нова спортна площадка. Изцяло е асфалтирана и улична отсечка към гробищният парк в населеното място. Ремонтни дейности са извършени и на общинския път Севар – Мъдрево.
   „Във всички 16 населени места в общината ще има асфалтиране, включително в Кубрат, квартал „Дряново“, селата Бисерци, Звънарци, Юпер и др., но за това си има график, удобен и за фирмата изпълнител, и за нас“, сподели кубратският градоначалник и допълни, че машините ще работят в общината без прекъсване поне до месец септември. След с. Задруга асфалтиране на улици предстои в селата Точилари и Горичево.
   „Общината няма да заплаща стойността на извършен ремонт, ако той не е качествен“, каза кметът Алкин Неби и допълни, че се полагат максимални усилия, за да се работи в полза на гражданите. Финансовите средства са осигурени от Община Кубрат и Министерския съвет, който с постановление отпусна сумата от 700 000 лева. Фирмата изпълнител е „Пътперфект“ - Силистра.

 

 

 

Строително-ремонтни дейности в община Кубрат Строително-ремонтни дейности в община Кубрат Строително-ремонтни дейности в община Кубрат
Строително-ремонтни дейности в община Кубрат Строително-ремонтни дейности в община Кубрат Строително-ремонтни дейности в община Кубрат

 

Назад