Пресцентър

Кубратското село Беловец отбеляза селищния си празник
Пищни кушии белязаха празничния ден на село Беловец по повод традиционният селищен събор, който най-голямото село в община Кубрат отбелязва подобаващо всяка година в средата на месец август.
Дата на публикуване: 15.08.2022 г.
Повече информация...Община Кубрат възстанови автобусната линия Кубрат - Русе - Кубрат
Община Кубрат, в лицето на Кмета Алкин Неби, успешно възстанови автобусната линия по направление Кубрат - Русе - Кубрат. Превозът на пътници ще стартира от 15-ти август /понеделник/ 2022 година. Курсовете ще са по два и в двете посоки.
Дата на публикуване: 15.08.2022 г.
Повече информация...Отличие за кмета на Община Кубрат
С Почетна грамота за личен принос за социалното приобщаване на хората с увреждане в България и по повод IX-я конгрес на Съюза на инвалидите в България беше удостоен кметът на Община Кубрат Алкин Неби.
Дата на публикуване: 15.08.2022 г.
Повече информация...Обявление от Общинска служба по земеделие - Кубрат
Общинската служба по земеделие – Кубрат уведомява собствениците и ползвателите на земеделски земи, че е съгласуван график за провеждане на заседания на комисията по чл. 37в, ал. 1 от ЗСПЗЗ по населени места в общината, назначена със Заповед №РД-07-32 / 01.08.2022 г. на Директора на Областна дирекция "Земеделие" - Разград за стопанската 2022/2023 г. за землищата на Община Кубрат.
Дата на публикуване: 10.08.2022 г.
Повече информация...Отбелязаха празника на кубратското село Мъдрево
С откриването на изключително добре устроен и модерен кът за отдих за малки и големи кубратското село Мъдрево откри селищният си събор, който жители и гости отбелязват през месец август.
Дата на публикуване: 08.08.2022 г.
Повече информация...Горичево отбеляза селищния си празник
Кметът на Община Кубрат Алкин Неби бе почетен гост по повод селищния празник на село Горичево, който се провежда под егидата на кубратския градоначалник.
Дата на публикуване: 08.08.2022 г.
Повече информация...Архив Пресцентър