Пресцентър

Обявление от Общинска служба по земеделие - Кубрат
Общинската служба по земеделие – Кубрат уведомява собствениците и ползвателите на земеделски земи, че е съгласуван график за провеждане на заседания на комисията по чл. 37в, ал. 1 от ЗСПЗЗ по населени места в общината, назначена със Заповед №РД-07-32 / 01.08.2022 г. на Директора на Областна дирекция "Земеделие" - Разград за стопанската 2022/2023 г. за землищата на Община Кубрат.
Дата на публикуване: 10.08.2022 г.
Повече информация...Отбелязаха празника на кубратското село Мъдрево
С откриването на изключително добре устроен и модерен кът за отдих за малки и големи кубратското село Мъдрево откри селищният си събор, който жители и гости отбелязват през месец август.
Дата на публикуване: 08.08.2022 г.
Повече информация...Горичево отбеляза селищния си празник
Кметът на Община Кубрат Алкин Неби бе почетен гост по повод селищния празник на село Горичево, който се провежда под егидата на кубратския градоначалник.
Дата на публикуване: 08.08.2022 г.
Повече информация...Община Кубрат с жест към футболните надежди на града
Спортни екипи, футболни калци, мобилни бидончета за вода и вратарски ръкавици подари на малките футболисти в Кубрат дарителят Шабан Ахмедов в присъствието на кмета Алкин Неби. Жестът към отбора на младите надежди, водени от треньора на Общинския футболен тим Милен Петров, бе отправен от нашия сънародник, който от години живее и работи в чужбина.
Дата на публикуване: 05.08.2022 г.
Повече информация...Обявления от Общинска служба по земеделие - Кубрат
На основание чл. 72, ал. 4 от Правилника за прилагане на Закона за собствеността и ползването на земеделски земи, уведомяваме собствениците и ползвателите на земеделски земии, че във връзка със сключването на споразумения за ползване на масивите за стопанската 2022/2023 година в землищата на територията на община Кубрат, област Разград, са изготвени предварителни регистри на имотите.
Дата на публикуване: 02.08.2022 г.
Повече информация...Празник на плодородието в Каменово
Кметът на Община Кубрат Алкин Неби бе гост на празника на хляба и плодородието в село Каменово. В приветствието си към жителите и гостите на кубратското село кметът поздрави инициаторите на събитието – НЧ ”Напредък-1911” - с. Каменово с председател Ростислав Радев и секретар Петя Неделчева, за чудесната инициатива.
Дата на публикуване: 01.08.2022 г.
Повече информация...Архив Пресцентър