Пресцентър

Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора
Уважаеми съграждани,
С признателност и почит поздравявам днес всички възрастни хора от община Кубрат по случай 1 октомври – Международния ден на възрастните хора!
Дата на публикуване: 30.09.2022 г.
Повече информация...Проведено заседание на Общински съвет - Кубрат на 28.09.2022 г.
Местният парламент в Кубрат проведе деветото си редовно за тази година заседание, на което бяха гласувани и приети общо 11 докладни записки. Вносители на докладите бяха Кметът Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеов, заместник-кметът Женифер Пойраз и заместник-кметът Мирослав Йорданов.
Дата на публикуване: 29.09.2022 г.
Повече информация...Кубрат отбеляза 114 години от обявяването на Независимостта
Местната общественост в град Кубрат отбеляза с тържествена програма 114 години от обявяването на Независимостта на България.
Дата на публикуване: 23.09.2022 г.
Повече информация...Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 22 септември - Ден на Независимостта на България
Уважаеми жители на община Кубрат,
На 22 септември отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но той не разколебава нашите упорити и решени на всичко предци, водени от кураж и устрем за независимост и единение.
Дата на публикуване: 21.09.2022 г.
Повече информация...Секретарят на МКБППМН-Кубрат с жест към НЧ „Мевляна-2012“ - гр. Добрич
НЧ „Мевляна-2012“ - гр. Добрич е сред новите партньори на кубратската местна комисия. В края на този месец културната институция отбелязва рождението на Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми - великият ислямски мистик, поет и проповедник, който днес е един от най-четените поети из целия свят.
Дата на публикуване: 21.09.2022 г.
Повече информация...Покана за тържествено честване на 22 септември - Деня на Независимостта на България
На 22-ри септември 2022 г., отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България.
Дата на публикуване: 20.09.2022 г.
Повече информация...Архив Пресцентър