Пресцентър

БЧК започна раздаването на хранителна помощ в Кубрат
В изпълнение на Програмата за храни и основно материално подпомагане – операция Подкрепа, съфинансирана от Европейския социален фонд плюс, Българският червен кръст в община Кубрат започна раздаването храни, които ще достигнат до 1930 уязвими граждани в общината.
Дата на публикуване: 16.04.2024 г.
Повече информация...Кубрат посреща талантливите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови
На 26 април 2024 г., в родния град на Лили Иванова - Кубрат ще свирят популярните у нас и в чужбина талантливите пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови. Домакин на концерта, който ще се проведе на открито, на площад „Възраждане“ от 18.00 часа е Община Кубрат. Участието им съвпада с емблематичния за града фолклорен фестивал „Божурите“, който тази година е с международен характер. Виртуозите на белите клавиши ще сверят не само за жителите и гостите на Кубрат, но и за всички международни участници, потвърдили участие.
Дата на публикуване: 16.04.2024 г.
Повече информация...Секретарят на МКБППМН-Кубрат сподели нов опит с педагози от Софийска област
Педагогическият екип на ДГ "Пролетен цвят" в Перник, област София, проведоха на 13-14 април 2О24 г., тренинг на тема "Организационно поведение и култура на пътя" с автора на програмата д-р Надие Карагьозова. Организацията на събитието извърши Център за обучение и квалификация на педагогическите специалисти-София.
Дата на публикуване: 16.04.2024 г.
Повече информация...Гостуващи ученици и учители се срещнаха с кмета на Община Кубрат
Община Кубрат бе домакин на организирана среща с гостуващи ученици и учители от град Айтос, село Красен и село Кръстина.
Дата на публикуване: 11.04.2024 г.
Повече информация...Община Кубрат отличи участниците в областния конкурс "С очите си видях бедата"
От свое име и от името на Община Кубрат кметът, г-н Алкин Неби поздрави всички 18 участници от община Кубрат, взели участие в областния конкурс "С очите си видях бедата". На победителите от общинския кръг г-н Неби пожела успех в областната и национална надпревара. Отличия бяха връчени още от заместник-кметовете на община Кубрат - Женифер Пойраз и Мирослав Йорданов, както и от Цветелин Цанев, старши експерт "ОМП".
Дата на публикуване: 11.04.2024 г.
Повече информация...Община Кубрат разкри още работни места по проект за младежка заетост
Община Кубрат активно продължава да разкрива нови работни места в рамките на Проекта „Младежка заетост +“, реализиран по програма „Развитие на човешките ресурси” 2021-2027. Спадащ под Приоритет 3: „Насърчаване на младежката заетост“, проектът има за цел повишаването на конкурентоспособността на младежите от 16 до 29 години.
Дата на публикуване: 09.04.2024 г.
Повече информация...Архив Пресцентър