Пресцентър

Продължават срещите на кмета Алкин Неби с хората с увреждания
По повод Международния ден на хората с увреждания, кметът на община Кубрат, Алкин Неби, поздрави и членовете на Клуба на инвалидите в град Кубрат.
Дата на публикуване: 05.12.2023 г.
Повече информация...Семейство от Швейцария подкрепи кубратската инициатива „Превенция чрез добротворчество“
Най-новите доброволци на Клуб „Емпатия“ – Азра Неджми и Есер Рафиев - ученици от първи клас, осъществиха своята първа сериозна задача по добротворчество. Това се случи в съботния ден - 2-ри декември 2023 г. От името на емпатистите и в знак на благодарност на семейство Ясемин и Мустафа Фер от Швейцария, малките посланиците на доброто зарадваха с празнични пакети 12-деца, потребители на центъра. 8 момичета и 4 момчета, за четвърти пореден път бяха усмихнати и зарадвани от приятелите си от „Клуб“ Емпатия - Кубрат.
Дата на публикуване: 03.12.2023 г.
Повече информация...С пищно тържество фолклорна формация "Пагане" отпразнува 15 години от създаването си
Кметът на община град Кубрат, г-н Алкин Неби, поздрави разкошните танцьори и техният ръководител, г-жа Гинка Панчева по повод 15-ия рожден ден на Фолклорна формация "Пагане" - гр. Кубрат.
Дата на публикуване: 03.12.2023 г.
Повече информация...По проект за младежка заетост Община Кубрат осигури работа за 17 човека
Община Кубрат назначи 17 младежи на работа по Проект "Младежка заетост +", който в общината се осъществява по Програма "Развитие на човешките ресурси" 2021-2027, по приоритет 3 – "Насърчаване на младежката заетост".
Дата на публикуване: 03.12.2023 г.
Повече информация...Кметът на Кубрат поздрави хората с увреждания в село Беловец по случай 3 декември
На днешния Международен ден на хората с увреждания, кметът на община Кубрат, г-н Алкин Неби, се срещна с членовете на Клуб "Доверие" в село Беловец. Пред хората с увреждания кметът подчерта необходимостта от подкрепа и разбиране към тези граждани.
Дата на публикуване: 03.12.2023 г.
Повече информация...Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 3 декември - Международен ден на хората с увреждания
Скъпи съграждани,
Приемете моите сърдечни поздрави и пожелания за благополучие по повод Международния ден на хората с увреждания - 3 декември!
Ние - ръководството но Община Кубрат, всички служители и работници в социалните заведения, а и гражданите на община Кубрат, Ви уверяваме, че и занапред ще бъдем отворени към решаване на вашите проблеми. Ще Ви оказваме нужната подкрепа и внимание, за да се чувствате равностойни и пълноценни граждани на нашата община.
Дата на публикуване: 03.12.2023 г.
Повече информация...Архив Пресцентър