Пресцентър

Самоук талант от Бургас с жест към „Коледна топлина“ на кубратските емпатисти
„Коледна топлина“ - инициатива на Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат с ръководител д-р Надие Карагьозова, тази година реализира своето трето издание с още по голям ентусиазъм и позитивизъм. Емпатистите получиха подкрепа от деца от Дъблин, които рисуваха благотворително за малките пациенти на варненската „Света Марина“ и получиха щедър жест от Анелия Дойчева от Бургас, която изпрати картини за каузата на кубратските деца.
Дата на публикуване: 08.12.2022 г.
Повече информация...Фирма от Община Кубрат спечели национална награда за устойчиво развитие
Кметът на Община Кубрат Алкин Неби, заедно с кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, взеха участие в XVI-я Коледен форум от Националната кампания "Агросекторът в криза, спешни мерки", който се проведе в София.
Дата на публикуване: 07.12.2022 г.
Повече информация...Десетки малчугани запалиха коледните светлини на град Кубрат
Въпреки голямата мъгла коледните светлини озариха град Кубрат. Малки и големи се насладиха на прекрасната коледна украса на площад „Възраждане“, която тази година е по-различна, тъй като в центъра на Кубрат грейна нова празнична елха, осигурена чрез съдействието на кмета г-н Алкин Неби.
Дата на публикуване: 07.12.2022 г.
Повече информация...Бюлетин за планови прекъсвания на Електроразпределение Север АД
На 08.12.2022 г. от 09:30 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Юпер следните улици: "Васил Левски", "Родопи", "Клисура", "Шипка", "Филип Тотю", "Църковна независимост", "Роза", "Минзухар", "Еделвайс", "Иван Вазов", "Витоша" и част от "Г. Бенковски".
Дата на публикуване: 07.12.2022 г.
Повече информация...МКБППМН-Кубрат: „Благодарим за споделената и умножена топлина. Няма по красива и чиста благодарност и усмивка от детската“
Навръх 5 декември - международният ден на доброволеца и в навечерието на Никулден (6 декември), първият от серията празници на месец декември, кубратските емпатисти посетиха малките пациенти от Клиниката по детска хематология и онкология във Варна, за да поднесат коледните празнични кошници, лакомства, образователни продукти и специалният подарък-картина от деца от Дъблин, които рисуваха благотворително за „Коледна топлина“ на кубратската комисия.
Дата на публикуване: 06.12.2022 г.
Повече информация...Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 6 декември - Никулден
Уважаеми съграждани,
Уважаеми рибари и банкери,
Скъпи именици,
На един от най-големите православни празници – Никулден се обръщам към Вас с пожелания за здраве и благоденствие!
През целия си живот Св. Николай Чудотворец е бил пример на добродетелност, човеколюбие и скромност. Бил е символ на силата и добротата.
Дата на публикуване: 06.12.2022 г.
Повече информация...Архив Пресцентър