Кубрат се преклони пред святата памет на Левски в чест на 180-годишнината от рождението му

   С марша „Покойници“ и с поднасяне на признателни венци от мажоретен състав в Кубрат отбелязаха 180-годишнината от рождението на Васил Левски. Слово пред паметника на Апостола произнесе кметът на общинския център Алкин Неби. На събитието присъстваха учители, самодейци, общински съветници, граждани.
   В речта си към присъстващите кубратският градоначалник подчерта значимостта на святото дело на Дякона. „Васил Левски е мярката, така необходима днес и всякога, за да сверим посоката, по която сме поели. Мярката, за да огледаме и оценим нашите дела. Идеите на Апостола не трябва и няма да бъдат забравени“, каза в словото си Алкин Неби. Стихотворение, посветено на Дякона каза ученичката от най-голямото училище в лудогорския град и общината Карина Узунова.
   Венци бяха поднесени от общинската администрация, Средно училище „Христо Ботев“ в Кубрат, политически сили, институции, учреждения и организации.

 

 

 

Кубрат се преклони пред святата памет на Левски в чест на 180-годишнината от рождението му Кубрат се преклони пред святата памет на Левски в чест на 180-годишнината от рождението му Кубрат се преклони пред святата памет на Левски в чест на 180-годишнината от рождението му

Назад