Общо 42 ученици за последен път прекрачиха училищния праг на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат

   В двора на ОУ „Христо Смирненски“ в Кубрат се състоя тържество по повод завършването на учебната година за учениците от 5 до 8 клас. За първи път тази година два випуска за последен път прекрачиха училищния праг. Това са 24 ученици от седми и 18 от осми клас.
   Имаше кратка художествена програма. След това поздравление към учители и ученици отправи директорът на училището Володя Войков. След това той връчи дипломите на завършилите седми и осми клас. Специална грамота от представител на Районното полицейско управление получи Северина Стефанова от 6 клас. Тя се класира на първо място в областния конкурс „Аз и детското полицейско управление“.
   Накрая завършилите 42-ма седмокласници и осмокласници, с букети цветя и много емоционално, се сбогуваха с всички свои учители.

 

 

 

Общо 42 ученици за последен път прекрачиха училищния праг на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат Общо 42 ученици за последен път прекрачиха училищния праг на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат Общо 42 ученици за последен път прекрачиха училищния праг на ОУ „Христо Смирненски“ - Кубрат

Назад