Единствената жена състезател по офроуд направи дарение за Помощното училище в Кубрат

   Единствената жена състезател по офроуд в България Мерлин Мехмедова от Кубрат направи дарение в Помощното училище - интернат „Д-р Петър Берон“ в лудогорския град. Това е втората благотворителна акция на младата състезателка за това училище.
   В присъствието на много деца и учители Мерлин връчи закупени от нея дамски тоалети на ученичките, които вече завършват учебната година. На най-малките деца тя подари десетки учебни пособия, комплекти за рисуване, игри и пъзели. Благодарности бяха отправени от децата, учителите и ръководството на помощното заведение в Кубрат.
   Мехмедова съобщи, че подетата от нея по-рано кампания в подкрепа за абитуриенти е помогнала на няколко ученика, но тя щяла да продължи догодина, тъй като през тази нямало много желаещи. Благотворителните инициативи ще продължат наесен, уточни състезателката. Преди дни Мерлин спечели и второто място на Националното офроуд състезание в Нова Черна.

 

 

 

Единствената жена състезател по офроуд направи дарение за Помощното училище в Кубрат Единствената жена състезател по офроуд направи дарение за Помощното училище в Кубрат Единствената жена състезател по офроуд направи дарение за Помощното училище в Кубрат

Назад