Коледен турнир за ученици в Кубрат

   В спортната зала в Кубрат се проведе турнир по тенис на маса за ученици, организиран от община Кубрат и ЦПЛР-ОДК /Център за подкрепа и личностно развитие - Общински детски комплекс/ в града.
   В турнира участваха 32 състезатели от УСШ /Ученическата спортна школа/ в Разград, основните училища в селата Лозница и Юпер и ЦПЛР-ОДК в Кубрат. Те бяха разпределени в две възрастови групи - 5-8 клас и 9-11 клас - смесено момичета и момчета.
   При по-малките в драматични полуфинали Виктор Димитров от Кубрат се наложи с 3:2 над Гюнер Христов от Разград, а Константин Йорданов от Кубрат над Румелина Иванова от Разград. В двубоя за третото място Гюнер Христов се наложи над силната разградска състезателка. За първото място Виктор Димитров бе безапелационен срещу Константин Йорданов и с резултат 3:0 се окичи със златния медал.
   При по-големите домакините отново доминираха. На първо място с категорични победи се класира Цецко Йорданов от Кубрат, втори е Симеон Тодоров от Разград, а трети остана Мартин Георгиев от Кубрат. Добро впечатление оставиха състезателите на Лозница и Юпер на осминафиналите и четвъртфиналите.
   Призьорите получиха медали, а всички участници - грамоти и подаръци. Наградите връчи заместник-кметът на община Кубрат Нина Цонева.

 

Назад