Предстоящ конкурс за красота „Мис Пагане - 2011” в гр.Кубрат

   На плувния комплекс в Кубрат ще се проведе традиционният конкурс за красота „Мис Пагане 2011“. Отново домакин на проявата е градът на Лили Иванова. Първоначалният замисъл бе тя да се провежда в градовете, носещи имена на български ханове, като участват момичета само от тях. Сега вече се допускат участнички и от други населени места. Последният подобен конкурс е през 2009 г. в Исперих.
   Организатори на тазгодишното издание са отдел „Култура“ към община Кубрат и народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1891“ в града. Участничките ще бъдат разделени в две възрастови групи - от 10 до 14 и от 15 до 18 години. Разбира се, с най-голям интерес се очаква представянето на момичетата във втората група, от която ще бъде излъчена и новата мис Пагане. Ще има и ІІ и ІІІ награда, награди на публиката и на спонсори.
   Конкурсът ще се проведе в три тура - спортно облекло и представяне на участничките, бански костюми и официален тоалет и провеждане на интервю. Ще бъдат оценявани физическите данни, интелигентността и сценичното поведение. Проявата е на 19 август /петък/ от 20 часа на плувния комплекс в града. В културно-развлекателната програма ще участва и фолкпевицата Емилия. В същия ден от 18 ч ще бъде официално открит и парк „Омол“ в Кубрат. Предвидени са и съпътстващи прояви - изложба живопис на кубратския художник Стоян Черников и изложба базар на хората с увреждания от дневния център в града.

 

 

Регламент за провеждане на конкурс за красота "Мис Пагане - 2011" Версия за Acrobat Reader
Формуляр за участие в конкурса "Мис Пагане - 2011" Версия за Microsoft Word

 

Назад