МКБППМН - Кубрат с награда в Бургас

   Снимка от инциатива на МКБППМН е отличена в националния конкурс „Най-усмихнатия клас на България 2016”, организиран от Сдружение „Усмивка” с подкрепата на Областна управа Бургас.
   Припомняме, че на 29 март тази година по покана на МКБППМН - Кубрат на среща с ученици гостува популярният телевизионен водещ Деян Славчев - Део в подкрепа на кампанията на мастната комосия - „Не на наркотиците - те не са нашият свят” и „Да бъдем позитивни”. Чрез интерактивна среща, в която ученици от различни възрасти, бяха в ролята на репортери задаваха въпроси на госта обединени в три тематични блока.
   Снимката, впечатлила журито с позитивната енергия и послание, е момент от заключителната среща, на която Део се снима с всички участници и заедно отправиха послание - „Не на наркотиците - те не са нашият свят” и „Да бъдем позитивни”.
   Това е второто отличие на МКБППМН от националния конкурс на Сдружение „Усмивка”. Миналата година (2015) - „Усмивки от Кубрат - колаж от снимки на МКБППМН е с награда за най-социална усмивка.
   Официалната цермония по награждаване на победителите е на 23 ноември 2016 год. в Областна управа Бургас.

   МКБППМН - Кубрат

 

 

 

МКБППМН - Кубрат с награда в Бургас

 

Назад