Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград

   Незабравим за лято 2016 ще остане 29 юли за децата от Кубрат. По поканата на пресцентъра на ОДМВР - Разград, деца от Клуб „Емпатия” бяха гости и участници в Детска полицейска академия, на която имаха възможност да се запознаят отблизо със специалисти от различни звена на сигурността и защитата на населението. По интересен начин криминалисти, полицаи и пожарникари запознаха малчуганите с моменти от ежедневието им свързано с опазване живота и сигурността на населението. Особен интерес предизвика криминалистичната лаборатория, която запозна присъстващите как се взимат отпечатъци, които са веществено доказателство за разкриване на извършено престъпление. Любимец на всички деца стана полицейското куче Умик, което демонстрира залавяне на въоръжен престъпник.
   Викторина подготвена от домакините внесе допълнителна радост у децата. Позналите верни отговори си тръгнаха с награди. Най-малкият участник от Кубрат Миро също си тръгна с награда от викторината. Клуб „Емпатия” успя да предизвика симпатии у домакините, като раздаде напечатани усмивки и послания с картички с изгледи на Кубрат. „Да бъдем позитивни” е посланието на Клуб „Емпатия”.
   Кубратските деца единодушно решиха тениската от кампанията на МК „Да спортуваме заедно” да бъде връчена на Свилен Иванов-началник на Пожарната в Разград, който ги грабна с подробната и изчерпателна информация, поднесена с демонстрация на техническите характеристики и оборудване на пожарната кола.
   Всички деца участници в детската полецейска академия получиха като специален подарък терфтерчета с полезни препоръки, осигурени от ОДМВР- Разград, а децата от Кубрат си тръгнаха и с шапки.

   Клуб „Емпатия”, МКБППМН

 

 

 

Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград
Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград Деца от Кубрат на гости в Детска полицейска академия - Разград

Назад