В Кубрат бе открит нов кооперативен маркет

   В Кубрат се състоя тържество, по повод откриването на нов магазин на ПК “Наркооп” с председател Искра Антонова. Той е седми поред, който е включен в Националната търговска верига КООП. С него кооперацията вече има над 50 промишлени и търговски обекта. Тя обслужва 7 населени места и има 350 член-кооператори, сред които е и Лили Иванова. В комплексното класиране за 2015 г. в системата на ЦКС, тя е на пето място в страната от всичките 853 кооперации в България.
   На тържественото откриване присъстваха кметът на община Кубрат инж. Бюрхан Исмаилов, заместник-кметът Нина Цонева, председателят на Районния кооперативен съюз в Русе и член на Управителния съвет на ЦКС Пенка Пеева, членове на кооперацията, граждани. В кратката художествена програма участваха деца от ЦДГ и танцова група към читалището в града. След приветствия на кмета инж. Бюрхан Исмаилов и г-жа Пенка Пеева, бе прерязана и трикольорната лента на новия търговски обект. Накрая всички имаха възможност да разгледат и напазаруват в просторния и добре зареден магазин.

 

 

 

В Кубрат бе открит нов кооперативен маркет В Кубрат бе открит нов кооперативен маркет В Кубрат бе открит нов кооперативен маркет

Назад