Секретарят на МКБППМН на Община Кубрат - Надие Карагьозова с почетна грамота “Приятел на децата”

   На 23 април 2016 в Младежкия дом В Хасково се състоя 10-та юбилейна среща на доброволческата организация Национален форум моето дете. Сред специалните гости на събитието беше и секретарят на МКБППМН на Община Кубрат - Надие Карагьозова, която според домакина на събитието Мариана Йорданова - създател и ръководител на организацията, е сред най-активните участници и партньори на организацията. „С безвъзмездно предоставени статии, интервюта и споделен професионален опит свързани с вълненията, страховете, тревогите на подрастващите Н. Карагьозова е близо до света на децата и техните семейства. Като специалист и от системата на МКБППМН приносът на Н. Карагьозова, като методист и анализатор, оказващ педагогическа и емоционална подкрепа на деца и техните родители е изключително ценен, каза при представянето и на форума М. Йорданова. Организацията има богата десет годишна история, свързана с резултатни благотворителни кампании, които променят съдби и човешки животи. Успяла е да събере на едно място изключителни професионалисти, сред които лекари, адвокати, педагози, психолози, ръководител на различни школи по изкуства, хора от бизнеса, обикновени хора, които носят доброто в себе си и са част от доброволчеството и добруването.
   В изключително позитивна и емоционална атмосфера протече десетгодишното издание на форума, който беше представен в кадри и дейности, които предизвикаха у всеки гост сълзи на удовлетвореност и гордост. 10 дами с големи сърца, бяха удостоени с приза и почетната грамота „Приятел на децата”. Сред наградените е и секретарят на МКБППМН-Кубрат, Н. Карагьозова, която поднесе поздравителен адрес на домакините в който се казва „Уважаема госпожо Йорданова, Скъпи приятели и колеги, Най-сърдечно Ви поздравявам с 10 годишния юбилей на Национален форум моето дете, който успя да обедини много специалисти в една добра кауза-в услуга на деца и родители. Добротворчеството се прави от хора с добри сърце. Благодаря за честта да бъда с Вас!”
   Много от споделения опит на Н. Карагьозова е мултиплициран в живота и дейността на училища от района, стана ясно още на срещата. На Н. Карагьозова е връчен и плакет с лика и символа на град Хасково - Света Богородица, който се дава на специалните гости на града и Общината.
   Евгения Ангелова - народен представител и д-р Валя Иванова - общински съветник бяха сред гостите на събитието, които със словото си развълнуваха всички присъстващи.

 

 

 

МКБППМН на Община Кубрат с почетна грамота "Приятел на децата" МКБППМН на Община Кубрат с почетна грамота "Приятел на децата" МКБППМН на Община Кубрат с почетна грамота "Приятел на децата"
МКБППМН на Община Кубрат с почетна грамота "Приятел на децата" МКБППМН на Община Кубрат с почетна грамота "Приятел на децата"

Назад