Кампания “Заедно за една по-чиста община”

   От 20 до 28 април 2016 г. в Кубрат ще стартира тазгодишната кампания за почистване на града и селата, под надслов “ЗАЕДНО ЗА ЕДНА ПО-ЧИСТА ОБЩИНА”.
   В продължение на седем дни в акцията по почистването ще бъдат обхванати дворове на училища, детски градини и прилежащите им площи, както и междублокови пространства, паркове и зелени площи, около фирми, търговски обекти, частни стопански дворове, държавни институции, ведомства, организации.
   Заявки за чували за смет и безплатен транспорт на отпадъците с трактор гражданите могат да подават на телефон 0848 / 72020. Всички, проявили желание да участват в кампанията, могат да получат ръкавици и чували за смет в стая № 17 на общинска администрация. Това ще става в дните на кампанията - от 20 до 28 април 2016 г., включително, всеки делничен ден от 08:00 до 17:00 ч.
   Нека с общи усилия направим Кубрат и общината по красиви и чисти за живеене и отдих. А това ще стане, ако всеки от нас е убеден, че от него зависи обликът на родното му място. Нека всеки един от нас се ангажира да помогне за красив и уютен вид на района, в който живее.

 

Назад