Део очарова ученици и общността на Кубрат

   Обичаният от малки и големи Деян Славчев - Део гостува в Кубрат на 29 март 2016 г. по покана на секретаря на МКБППМН - Н. Карагьозова. Чаровникът Део беше гост на интерактивна среща „Ученици питат - Део отговаря”. Харизматичен, енергичен, човечен - това видяха гостите на събитието още в първите минути. Открит разговор за любовта, приятелството, ценностите, наркотиците, предизвикателствата проведоха репортерите на Клуб „Емпатия” със скъпия гост. Искрен и открит, Део запозна присъстващите с любопитни моменти от детството и живота си. Не пропусна да отправя шеги и закачки, които превърнаха срещата в изключително емоционална, приятелска и запомняща се.
   Две силни послания бяха заложени в събитието. „Не на наркотиците - те не са нашият свят” и „Да бъдем позитивни - толерантни и дружелюбни в ежедневието”. С това беше поставен силен акцент върху двете основни теми, които са приоритетни в превантивната дейност на МК.
   Део направи голям жест, който буди възторг и респект. Гостува в Кубрат без хонорар, благородна постъпка достойно за възхищение и аплодирани.
   Музикален поздрав към гостите отправиха талантливите момичета на Сийка Русева, ръководител на музикална школа „Стринджендо” и Гинка Денчева, ръководител на детската школа по музика към местното читалище. Цветя, подаръци, обич и нови приятели получи Део от дошлите да споделят събитието.
   Кметът на Общината инж. Бюрхан Исмаилов, изказа сърдечна благодарност към скъпия гост при връчването на специалната награда - кристален приз. Нина Цонева заместник-кмет на Община Кубрат зарадва с присъствието и подкрепата си като родител събитието. Кметовете на селата Бисерци и Звънарци, също бяха сред лицата в залата, дошли да споделят минути с чаровника Део.
   По атрактивен начин приключи емоционално наситеният ден, в който се казаха много важни и ценни неща - вредата от дрогата и ползата от позитивното общуване. След обща снимка със скъпия гост - хубавите пожелания и послания от срещата полетяха високо в небето заедно с пъстрите балони, за да бъдат част от добрата практика „Предай нататък” - разпространи важна и значима информация, прави добро, пази живот и др.

   МКБППМН - Кубрат

 

 

Део очарова ученици и общността на Кубрат Део очарова ученици и общността на Кубрат
Део очарова ученици и общността на Кубрат Део очарова ученици и общността на Кубрат
Део очарова ученици и общността на Кубрат Део очарова ученици и общността на Кубрат

 

Назад