„Празника на наградите” на МКБППМН – Кубрат

   Първия ден на последния месец на годината събра усмивките, радостта и удовлетвореността на деца от различна училищна възраст на „Празника на наградите”, организиран от МКБППМН.
   18 деца бяха отличени с грамоти и награди за активното участие през годината в различни информационно-превантивни и творчески инициатива на комисията. Секретарят на комисията Н. Карагьозова, развълнувана поздрави всички участници и гости на тържество и сподели „Това са пчеличките от творческата работилница на комисията”. За шеста поредна година един път седмично комисията събира и организира деца в дейности, които да ги стимулират и мотивират за творчество и креативност. Под мотото „Знам и мога, мога и правя, правя и постигам” комисията в импровизирана изложба представи моменти от участието на децата. Една част от тях - Тюлин, Берна и Дамла са малките художници, които рисуваха поздравителни картички за приятелите ни от Дневния център за възрастни с увреждания, с който МК си партнира успешно от три години. Друга част - Аляра, Мелин, Преслава, Джем, Туана са лицата на инициативата „Прашец от добрини”. Репортерите - Ани, Росен и Георги отличени с първо място от националния журналистически конкурс. Преслав, Мелис, Наталия, Сезин, Исил, Айсу, Мине са лицата на Клуб „Емпатия”, която тази година ще инициира и ще работи по теми, които вълнуват света на подрастващите.
   Изявените получиха своите награди от Красимир Великов - заместник-кмет и д-р Х. Карасюлейман -председател на Общинския съвет, който поздрави и сподели своите впечатления от постиженията на децата и им пожела успехите им да стават все по-големи, както в училище така и извън него.
   Приятна изненада получиха децата от общинските съветници - Хюсеин Юмер, Юзджан Хасан и Али Хасан, които почерпиха с лакомства. Три деца от Бисерци бяха изненадани от кмета на селото Юнзюле Шакирова, която ги изненада с още подаръци.
   Кмета на Общината инж. Бюрхан Исмаилов и зам.-кмета Нина Цонева поднесоха своите поздравления към наградените и се снимаха за спомен.
   Педагози, родители, служители от общинската администрация и репортери споделиха празника на децата и станаха част от тяхната радост.

 

 

 

"Празника на наградите" на МКБППМН – Кубрат "Празника на наградите" на МКБППМН – Кубрат "Празника на наградите" на МКБППМН – Кубрат

Назад