Община Кубрат се включи в инициативата „Да спортуваме ЗАЕДНО"

   Община Кубрат се включи в инициативата „Да спортуваме ЗАЕДНО“ на Областния информационен център – Разград. Събитието се проведе в рамките на общата инициатива „Да спортуваме ЗАЕДНО“ на мрежата от 28 информационни центрове в България.
   В рамките на инициативата на 14 октомври 2014 година се проведе футболен турнир, в който участваха 50 деца, разпределени в пет отбора от СОУ „Христо Ботев” и ОУ „Христо Смирненски” град Кубрат. На всички отбори бяха раздадени екипи, а за награди бяха раздадени футболни топки.
   Националната кампания включва над 150 спортни събития в цялата страна в периода от 13-ти до 19-ти октомври. Целта е по един нетрадиционен и атрактивен начин да популяризира постигнатото през първия програмен период на страната ни като държава членка на Европейския съюз, както и да запознае широката общественост с новите възможности, предвидени от оперативните програми през периода 2014-2020 г.

 

 

 

Община Кубрат се включи в инициативата "Да спортуваме ЗАЕДНО" Община Кубрат се включи в инициативата "Да спортуваме ЗАЕДНО" Община Кубрат се включи в инициативата "Да спортуваме ЗАЕДНО"

Назад