VІІІ национален конкурс за хумор и сатира се подготвя в Кубрат

   За осма поредна година Кубрат ще бъде домакин на национален конкурс за хумор и сатира. По традиция организатори на хубавата проява, която става все по-популярна, са общинската администрация с активното съдействие на кмета Ремзи Халилов, Българско национално радио, програма „Христо Ботев“ с програмен директор на редакция „Хумор, сатира и забава“ Борис Арнаудов и местният клуб „Жарава“ с председател Димитър Атанасов.
   Условията за участие са същите, каквито бяха и в предишните издания. В раздел „Карикатура“ А4 /свободна техника/ - до 10 творби; в кратки сатирични форми /епиграма, афоризъм и други/ - до 25 творби и в стихотворения или кратък хумористичен разказ - до 3 творби. Те трябва да са придружени от кратка творческа биография и снимка или шарж на участника. Крайният срок за получаване на материалите е 20 март 2014 г. на адрес: 7300 Кубрат, ул. „Княз Борис І“ №1 или на e-mail: chitalishte.kubrat@abv.bg; kubrat@kubrat.bg. Телефоните за допълнителна информация са: 0848 72326; 0889 113 593 - Димитър Атанасов.
   Обявяването на резултатите и наградите на победителите ще стане на специално тържество на 11 април 2014 г. от 17.00 ч. в Ритуалната зала на НЧ „Св. Св.Кирил и Методий - 1891“ в Кубрат.

 

Назад