1


Община Кубрат раздаде вода заради високите температури на гражданите по центъра

Заради високите температури, Община Кубрат предприе мерки за подпомагане на своите граждани. Инициативата е на кмета на Кубрат, Алкин Неби, който организира раздаването на безплатна бутилирана вода за всички желаещи.
Служители на общината раздаваха бутилки с минерална вода в централната част на общинския център. Акцията ще продължи и в други дни, когато температурите се очаква да останат високи. Температурите в лудогорския град на сянка достигнаха 35 градуса.
От общината напомнят на гражданите да вземат предпазни мерки срещу жегата: да избягват продължителното излагане на слънце, да носят леки и светли дрехи, както и да пият достатъчно течности. В същото време, местните власти продължават да следят метеорологичната обстановка и са готови да реагират своевременно с допълнителни мерки при нужда.
Тази инициатива на кмета Неби представлява важна стъпка за осигуряване на здравето и комфорта на жителите и гостите на Кубрат през тези горещи дни. Местната управа призовава всички граждани да бъдат внимателни и да следват препоръките за справяне с високите температури.

 

 

 

Община Кубрат Община Кубрат Община Кубрат
Община Кубрат Община Кубрат Община Кубрат

Назад