1


Състезание по майсторско управление на велосипед „Умеем ли да управляваме велосипед?“ в СУ „Христо Ботев“ - гр. Кубрат

На 31.05.2024 г. в двора на СУ „Христо Ботев", гр. Кубрат се проведе състезание по майсторско управление на велосипед по модулна площадка, в което участваха учениците от 5 клас. Мероприятието бе включено като част от патронния празник на училището. Децата демонстрираха добри умения за управление на велосипед и се справиха с поставените препятствия по трасето. Настроението на участниците в състезанието беше приповдигнато. Не липсваше и публика от учители, ученици и деца от началния курс.
Компетентно жури в лицето на: инспектор ДПС Вера Стоилова, младши атоконтрольор Сюзан Мехмедова и учителят по математика г-жа Даниела Маринова оценяваха уменията на участниците. Учителят по биология г-н Алтан Мехмедов безкомпромисно отчиташе допуснатите нарушения от състезателите, а за музикалното озвучаване на мероприятието се погрижи учителката по музика – г-жа Цветалина Генчева. Не на последно място за добрата организация на състезанието трябва да се отбележи и съдействието на зам. директора на училището – г-н Венко Божанов.
Състезателите бяха разделени на две групи – момичета и момчета. Всички ученици в състезанието получиха грамоти за участие, а победителите – символични награди и грамоти.

Призови места:
МОМИЧЕТА
Първо място: Едже Реджебова – Vб клас
Второ място: Ема Василева – Vб клас
Трето място: Ева Василева – Vб клас

МОМЧЕТА
Първо място: Корай Бедри – Vв клас
Второ място: Шемсидин Шемси – Vа клас
Трето място: Константин Крумов – Vб клас

Комисия по БДП

 

 

 

Община Кубрат Община Кубрат Община Кубрат
Община Кубрат Община Кубрат Община Кубрат

Назад