Емпатистите поздравиха служителите от РСПБЗН-Кубрат

В навечерието на 14 септември - професионалният празник на българския огнеборец, доброволците към местната комисия посетиха на 13 септември местната пожарна и връчиха поздравителен адрес по случай утрешния им празник. Доброволците Мелиса, Симге и Акън бяха посрещнати радушно от Юлиян Йорданов, който им създаде и много положителни емоции. Показа им гаража с пожарните коли и уважи молбата на децата, като се снима с тях.
За 9-годишният Акън събитието ще остане незабравим спомен. Това е първото му участие като доброволец към местната комисия и получи възможност да се снима с предпазна каска на огнеборец. За доброволчеството, което прояви малчуганът получи и похвална грамота от секретаря на местната комисия д-р Надие Карагьозова, която насърчава и мотивира подрастващите да бъдат граждански активни и отговорни.
Припомняме, че в началото на лятната ваканция ученици от СУ „Христо Ботев“ с класен ръководител Цветомира Стоянова в партньорство с МКБППМН проведоха превантивна среща с ръководителя на местната служба Ивайло Иванов и излъчиха послание „Лято без пожари“.

МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН-Кубрат МКБППМН-Кубрат
МКБППМН-Кубрат МКБППМН-Кубрат

Назад