Покана по случай 1 юни - Ден на детето

1 юни - Международен ден на детето, е едно от най-вълнуващите и очаквани събития за децата в целия свят. И Община Кубрат не прави изключение, канейки всички малчугани от града и общината да се присъединят за един незабравим детски празник в прекрасния Градски парк "Омол". Този специален ден, изпълнен със забавления, смях и безкрайна радост, ще се проведе на 1 юни 2023 г. от 10:00 часа.
Герои от Аниматорна къща "Веселяците" ще присъстват и ще създадат вълшебство с множество игри, танци и шоу. Те ще направят детския празник още по-забавен и незабравим.
Но изненадите не спират тук! В рамките на празника, малчуганите ще бъдат зарадвани с много лакомства и други изкушения. Организаторите ще се постараят да осигурят разнообразни изненади, които ще създадат усмивки на лицата на всички присъстващи. Вкусни лакомства, сладки изкушения и подаръци ще бъдат налице, за да направят празника още по-специален и весел.
Денят на детето в град Кубрат е най-очакваният и вълнуващ ден за всички малки жители на града и околните населени места. Детският празник в Кубрат се организира с идеята да включи децата от всички възрасти и да ги забавлява по различни начини. Ще има разнообразни активности, съобразени с възрастовите групи, за да се гарантира, че всеки малчуган ще намери нещо интересно и забавно за себе си.

 

Назад