Всички кметове от Кубратско с подкрепа за малкия Тони

След публикации в публичното и медийно пространство, касаещи подетата кампания за набиране на средства за лечение на 6-годишния Антон Петров, който е с двустранна бъбречна дисплазия и с хронична бъбречна недостатъчност, на работно оперативно заседание със кметове от населените места на Община Кубрат, бе взето спонтанно решение да бъде подпомогнато детето.
Още днес лични финансови средства бяха осигурени от кметовете на всички 17 населени места в общината, включително и от кмета на община град Кубрат Алкин Неби и неговият заместник Мирослав Йорданов.
Събраната сума бе предадена минути след оперативката лично на майката на детето, която получи и уверение от кмета Неби, че Общината изцяло подкрепя каузата в подкрепа на малкия Тони и че институцията ще се включи със всички сили в битката за лечение на Антон.
От своя страна майката благодари за съдействието и помощта на кметовете, изказвайки лични благодарности и към кмета Алкин Неби.
Искра Георгиева отново припомни, че средствата ще са необходими за лечение на детето й, което ще протече след консултации със специалисти в кралство Нидерландия.
Вчера бе преведена и парична помощ в размер на 200 лв. от екипа на ДЦПЛУ – Кубрат. Подкрепа на Антон и неговата майка оказват също и много съграждани. Всеки, който желае да помогне на малкия Антон, може да го направи на следната банкова сметка:

Валута: BGN
IBAN: BG52STSA93000029809776
BIC: STSABGSF

 

Назад