Новогодишно дарение на ПК „Наркооп“ - Кубрат зарадва малки и големи

По повод Новата година с поредни дарения председателят на ПК „Наркооп“ - Кубрат, Искра Антонова, зарадва всички деца и техните семейства, ползващи услугите на Центъра за обществена подкрепа /ЦОП/ в град Кубрат. По време на срещата г-жа Антонова разговаря с всички деца, родители и приятели на кооперацията, като им пожела успешна, здрава и мирна Нова 2023 година. От своя страна управителят на Центъра в лудогорския град, г-н Кенан Алиев, благодари за направения жест към децата и семействата, като пожела на дарителите, персонала и на всички присъстващи най-вече здраве и щастие.
Даренията са под формата на основни хранителни продукти с марката „КООП“, като помощта е насочена и към многодетни и социално слаби семейства от общината.
През изминалата година ПК „Наркооп“ - Кубрат извърши мащабна дарителска дейност на територията на община Кубрат, като част от седмата поредна национална благотворителна кампания „КООП=COOP: Да изградим по-добър свят СЕГА“. Целта на тези кампании преди всичко е да изрази кооперативната и човешка съпричастност, с внимание и грижи към тази част от обществото, която е в неравностойно социално положение, и която изпитва огромни затруднения, особено в тези предизвикателни времена.
"Изпратихме 2022 година с благодарност и започваме Новата, посрещайки я на прага с Вяра, Надежда и Любов! И с ново начало на добротворчество в името на съпричастността, добротата и човечността!", заявиха днес от ръководството на ПК „Наркооп“ - Кубрат

 

 

 

Новогодишно дарение на ПК „Наркооп“ - Кубрат зарадва малки и големи Новогодишно дарение на ПК „Наркооп“ - Кубрат зарадва малки и големи Новогодишно дарение на ПК „Наркооп“ - Кубрат зарадва малки и големи

Назад