Новогодишно обръщение на кмета на община Кубрат Алкин Неби

Скъпи жители и гости на община Кубрат,
Правейки равносметка за изминалите дванадесет месеца може смело да заявя, че Община Кубрат, макар и изправена пред редица предизвикателства, съумява да отстоява и защитава интересите на хората от нашата красива община. Наистина проблемите не бяха никак малко и тази година, но ви уверявам, че с общи усилия успяхме да извършим смели и успешни реформи, да разрешим доста проблеми и да отговорим на съвременните предизвикателства.
Въпреки тежките времена на политическа, икономическа, пазарна и социална криза, нашата община извърши конкретни стъпки в подобряването на социалната политика и подкрепа на уязвимите групи. Успяхме с общи усилия да помогнем на нуждаещи се хора и спазихме редица от поетите ангажименти.
В края на тази година изказвам благодарности за подкрепата на Общинския съвет, на кметовете от населените места на общината, на всички наши служители, на нашите приятели и партньори! Благодарим на нашите достойни ученици, спортисти, деятели на изкуството и културата, на самодейците и творците, които и тази година ни представиха достойно на местно и на национално ниво!
Благодаря и за конструктивната критика без която не можем, като тук е мястото да подчертая, че понякога решенията не са никак леки, но Ви уверявам, че те са за благото на нашата прекрасна община.
Вярвам, че бъдещето пред всички нас ще е по-добро, защото заедно ще успеем. От всички нас зависи дали общината ни ще е по-чиста, по-зелена, по-красива и по-спокойна. Знам, че с единство ще преодолеем всички предизвикателства и съм убеден в това.
Нека в празничната Новогодишна нощ отворим душите си за повече доброта, човешка топлина и обич!
По повод настъпването на Новата година пожелавам на Вас и вашите семейства най-вече здраве, щастие и просперитет! Приемете най-искрените ми пожелания за ползотворни дела и успехи в начинанията! Да е мирна, благодатна и плодородна Новата година! Честита Нова 2023 година!

Алкин Неби
Кмет на община Кубрат

 

 

Назад