Коледна изненада в Община Кубрат

Със страхотна коледна изненада бяха зарадвани служителите на Общинската администрация в град Кубрат. Коледният сюрприз, по повод настъпващите коледни и новогодишни празници, поднесоха страхотните танцьори от Танцов клуб „Валенс“ при Средно училище „Христо Ботев“ в град Кубрат с художествен ръководител г-жа Валентина Димитрова.
Чудесните танцьори вдигнаха на крака цялата администрация в лудогорския град, с която тропнаха кръшно хорце под ритмите на песента „Търновска царица“. Преди това лъчезарните девойки от училището поздравиха служителите на Общината с красив шопски танц, който е в репертоара на „Валенс“ и който неведнъж е предизвиквал страхотни емоции сред публиката в Кубрат.
Пожелания за светли и уютни празници към администрацията на кмета г-н Алкин Неби отправи директорът на най-голямото училище в общината г-жа Росица Христова. Взаимни подаръци размениха и ученици, и служители от Община Кубрат, като си пожелаха много здраве, щастие и късмет през Новата 2023 година.
По повод настъпването на най-чудесните празници от отиващата си година мъничката Езра Осман от I-ви „а“ клас при СУ „Христо Ботев“ сурвака цялото Общинско ръководство. Прегръдки, усмивки и парички дадоха кметът Алкин Неби, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, заместниците на кмета Неби – Мирослав Йорданов и Женифер Пойраз. Под богато украсената сурвачка на детето минаха за здраве и други служители на Общината.
„Решихме да поднесем тази изненада за служителите на Общината, като им пожелаваме да са най-вече живи и здрави, да работят все така упорито и разбира се да работят за просперитета на общината „, заявиха инициаторите, които допълниха, че училището днес е посрещнало и Дядо Коледа, който е пристигнал не със шейна, тъй като все още няма сняг, а с огромен трактор, предизвиквайки страхотни емоции в двора на училището.
Идеята е на ученика Каан Велиев от с. Севар, който всяка година изненадва своите учители и съученици с нестандартни, но страхотни идеи, свързани с посрещането на Дядо Коледа.
След тези прояви танцовият състав към училището в Кубрат подготви и изненада за читалището в село Медовене, което празнува патронен празник.

 

 

 

Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат
Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат
Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат Коледна изненада в Община Кубрат

Назад