Благотворителен коледен базар и в Кубрат

Община Кубрат, Средно училище „Христо Ботев“, Професионалната гимназия в града, Основно училище „Христо Смирненски“, Дневния център за пълнолетни лица с увреждания и Центъра за подкрепа и личностно развитие в град Кубрат откриха благотворителен Коледен базар в подкрепа на деца.
На вече откритото изложение в сградата на Община Кубрат се продават сувенири, изработени от деца, желаещи да донесат радост в навечерието на Коледа и Нова година. Към акцията се включиха участници с ръчно изработени картички, играчки, свещи, сурвакници, апликации, сладки и много други вкусотии, които могат да бъдат закупени като подаръци за близки и познати. За целта е разположена и кутия за набиране на средства.
Благотворителното събитие ще продължи до 22-ри декември, а то вече бе уважено от представителите на Общинското ръководство и кмета Алкин Неби. Кубратският градоначалник приветства инициативата и призова всеки, който има възможност да подкрепи идеята, която е за добра кауза. Примери дадоха със закупуването на подаръчета от масичките и други служители от администрацията.
Събраните средства ще зарадват деца в неравностойно положение с изяви в науката и спорта.

 

 

 

Благотворителен коледен базар и в Кубрат Благотворителен коледен базар и в Кубрат Благотворителен коледен базар и в Кубрат
Благотворителен коледен базар и в Кубрат Благотворителен коледен базар и в Кубрат Благотворителен коледен базар и в Кубрат

Назад