Деца от „Здравец“ първи сурвакаха кмета на Кубрат

Деца от IV-a възрастова група „Слънчице“ при ДГ „Здравец“ в град Кубрат се срещнаха с ръководството на Община Кубрат, начело с кмета г-н Алкин Неби. Чудесната среща се проведе в Заседателната зала на местната управа в лудогорския град.
Децата поздравиха всички присъстващи, сред които бяха председателя на Общинския съвет г-н Хюсеин Юмеров, зам.-кмета г-жа Женифер Пойраз, директора на градината г-жа Анелия Димитрова, старши учителите - Десислава Младенова и Мирел Даил, завеждащия административната служба на градината Василена Петкова и помощник-възпитателя на групата Йорданка Николова.
Децата от подготвителната група към детското заведение изпълниха песнички и стихчета, посветени на настъпващите Коледни и Новогодишни празници.
По повод наближаващите светли и уютни празници децата сурвакаха за здраве всички присъстващи, след което им връчиха и скромни подаръчета. От своя страна домакините от Общината ги дариха с парички и лакомства.
Срещата премина изключително топло и емоционално, а към забавата на малчуганите се присъедини и кубратския градоначалник, който им пожела най-вече здраве, безгрижно детство, да са все така послушни и много любознателни.

 

 

 

Деца от „Здравец“ първи сурвакаха кмета на Кубрат Деца от „Здравец“ първи сурвакаха кмета на Кубрат Деца от „Здравец“ първи сурвакаха кмета на Кубрат

Назад