Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти

Вчерашната среща от 14 ноември, доброволците на местната комисия, посветиха на Световния ден на добротата, който се отбелязва на 13 ноември. През годините, усилията на специалистите от местната комисия са насочени да учат подрастващите на прояви на добро под различна форма и тя да достига до все повече хора в нужда.
„Само като правиш добро, можеш да оцениш доброто, което идва към теб“ си повтарят емпатистите, които имат опита в организирането на благотворителни кампании. Вълнението обхванало малките ентусиасти тези дни е във връзка с предстоящото посещение в Клиниката по детска онкология и хематология и поднасянето на празнични пакети за малките пациенти от там.
Подготовката започна с опаковането на коледни чаши, в които емпатистите с много любов сложиха коледни изкушения за малчуганите от отделението. Тази година „Коледна топлина“ получи подкрепа от много родители, учители, граждани и инициативата ще бъде разширена. През декември месец емпатистите ще зарадват деца и възрастни от центрове за специализирана грижа. В подготовката ще се включват поетапно деца от различни възрастни, за да оставят част от своята доброта в нещата, които подготвят с много любов. Вчера своето разбиране за добротата споделиха Хелин, Еда, Дилек, Диляй и Никол и бяха единодушни, че добротворството променя човека и света около него.

МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти
Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти Стартира коледната работилница на кубратските емпатисти

Назад