Шест деца бяха отличени в конкурса за най-добра рисунка по повод Деня на народните будители

Заместник-кметът на Община Кубрат Мирослав Йорданов, директорът на дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов и началникът на отдел "Просвета, култура, социални дейности и техническо обслужване" към Община Кубрат Здравко Вутов, наградиха победителите от конкурса за най-добра тематична рисунка, посветена на Деня на народните будители, в който участваха ученици от СУ „Христо Ботев“ и ОУ „Христо Смирненски“ в град Кубрат.
На първо място беше отличена първокласничката от СУ „Христо Ботев“ Божидара Михайлова, следвана с второто място от шестокласничката на ОУ „Христо Смирненски“ Найлян Асмин. За третото си място беше награден Даниел Петров също от СУ „Христо Ботев“. Поощрителни награди получиха второкласничките – Бесте Вадетова, Дилара Осман, както и Суде Денисова от четвърти клас – възпитаници от Средно училище „Христо Ботев“ в град Кубрат.
От името на кмета на Община град Кубрат, г-н Алкин Неби, представителите на Общинската администрация в лудогорския град изказаха благодарности на всички деца, взели присърце идеята и участвали със своите страхотни рисунки в конкурса.
Изложбата е експонирана в НЧ "Св. св. Кирил и Методий 1891" в Кубрат и може да бъде разгледана до края на седмицата.

 

 

 

Шест деца бяха отличени в конкурса за най-добра рисунка по повод Деня на народните будители Шест деца бяха отличени в конкурса за най-добра рисунка по повод Деня на народните будители Шест деца бяха отличени в конкурса за най-добра рисунка по повод Деня на народните будители

Назад