МКБППМН-Кубрат с похвална грамота и фолклорни папки за ТГ „Синеводски бисерчета“ - с. Синя вода по случай петгодишния им юбилей

По покана на читалищното ръководство „Сила-1928“ и местна инициативна група от родители, секретарят на кубратска комисия д-р Надие Карагьозова бе сред специалните гости на тържествения концерт на ТГ „Синоведски бисерчета“ по случай техния пети юбилей.
Събитието се състоя на 01.09.2022 г. в двора на местното читалище, а жителите и гостите споделиха истинска вечерна забава в компанията на малките самодейци, които с голямо самочувствие демонстрираха сценичните си умения, изградени през петгодишния творчески период с ръководители Алипи Алеков и Айше Болутова.
По време на празника самодейците бяха поздравени от д-р Карагьозова и поощрени с ученически папки на тема фолклор и похвална грамота за старанието им не само да се запознаят с местните традиции и обичаи, но и да ги представят успешно на фолклорни фестивали и конкурси, и да трупат медали след медали, оценка за тяхната творческа ангажираност и добро самочувствие.

МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН-Кубрат с похвална грамота МКБППМН-Кубрат с похвална грамота МКБППМН-Кубрат с похвална грамота
МКБППМН-Кубрат с похвална грамота МКБППМН-Кубрат с похвална грамота

Назад