МКБППМН-Кубрат отличи учители, ученици и партньори за активност в превантивната работа

   Похвални грамоти и декоративни сувенири получиха учители, ученици и партньори от институции за активност през първото полугодие на годината в знак на благодарност и ползотворно сътрудничество от местната комисия. Първата приятелска среща с ученици и учители получили грамоти и поощрителни подаръци за активност в реализирането на различни образователни събития от програмата „Сто поговорки-сто истини“.
   Превенция и личностно развитие чрез фолклор и народното творчество се състоя на 7 юни тази година в заседателната зала на общинската администрация. Сред наградените учители са Диана Илиева, Валентина Петрова, Едиз Акифов, Шенал Исмаил, Павлинка Стоянова. Ученици с различни изяви бяха удостоени с грамоти „Активен доброволец“, „Грижовен стопанин“, „Успешен репортер“, „Добро сърце“, „Сръчни ръце“ и др. Сред тях - Изел Сюлейманова, Ива Митева, Християна Няголова, Толга Мехмед и др.
   Силни моменти от дейността на местната комисия за първото полугодие на годината са: кръглата маса „Фолклорното многообразие на Община Кубрат“ с участието на ученици от фолклорна група „Валенс“, интерактивните уроци в СУ „Христо Ботев“ – „Който сее бури, жъне урагани“, „Училище без агресия“, урок-спектакъл с ученици от ЦГОУД и кампаниите на „Жените с обич“, „Празник по случай 1 юни за малките пациенти от Варна“, „Да бъдем граждански активни в седмицата на гората“, „Позитивна работна среда в детското отделение на кубратската болница“, „Лято без насилие и агресия“ и др.
   Предстои среща с най-малките емпатисти, за които местната комисия е подготвила също изненади.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН-Кубрат отличи учители, ученици и партньори за активност в превантивната работа МКБППМН-Кубрат отличи учители, ученици и партньори за активност в превантивната работа
МКБППМН-Кубрат отличи учители, ученици и партньори за активност в превантивната работа МКБППМН-Кубрат отличи учители, ученици и партньори за активност в превантивната работа

Назад