МКБППМН-Кубрат с празничен жест към детското отделение на кубратската болница по случай 1 юни

   В навечерието на 1 юни - Международният ден на детето, местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Кубрат изпълни втория доброволчески ангажимент към малките пациенти на кубратската болница, която по-рано беше освежена с рисунки нарисувани от деца по Великденските празници.
   Отделението получи малък образователно-забавен кът, който включва книжки за оцветяване, албум с детски рисунки, пъзели, детски книжки и плюшени мечета „за настроение и късмет“, както нарочиха децата от Клуб „Емпатия“ Хелин Хюсеинова и Никол Георгиева, които заразиха с позитивизма си медицинските специалисти от отделението. Две декоративни букви „А“ и „Б“ спечелиха заслужено вниманието на специалистите и приемаха с усмивка скритото послание в тях „За Ангелите в бели престилки, които работят в местната болница“.
   За празничния ден, местната комисия се погрижи да има и торта за малчуганите и медицинските специалисти, които полагат ежедневни грижи за тяхното здраве.
   „Деца, мислят за деца - благородно и толкова истинско. Благодарим за милият жест-изненада. Всяка проява на внимание създава радост и повишава настроението.“, споделиха в знак на благодарност д-р Алтен Асенова и Петя Войкова.
   На среща с екипа на детското отделение бяха организаторите на инициативата д-р Надие Карагьозова и Светлана Кирилова от МКБППМН-Кубрат и предадоха поздравите на председателя на комисията и заместник-кмет Мирослав Йорданов, който по същото време беше на друго местно тържество.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

МКБППМН-Кубрат с празничен жест към детското отделение на кубратската болница по случай 1 юни МКБППМН-Кубрат с празничен жест към детското отделение на кубратската болница по случай 1 юни МКБППМН-Кубрат с празничен жест към детското отделение на кубратската болница по случай 1 юни

Назад