Клуб „Просвещение“ в Кубрат отбеляза подобаващо своят празник

   По повод предстоящият празник 24-ти май кубратският Клуб „Просвещение“, с председател г-жа Дяна Златева, отпразнуваха с членове и гости празника на клуба.
   Гости на тържеството по повод празника на Българската просвета и култура бяха кметът на община град Кубрат г-н Алкин Неби, заместник-кметовете г-жа Женифер Пойраз и г-н Мирослав Йорданов, председателят на Общинския съвет г-н Хюсеин Юмеров и председателят на Общинския съвет на пенсионерите в Община Кубрат г-жа Тодорка Чукова.
   Поздравления към присъстващите бяха отправени от всички гости, като цветя подари на празнуващите лично кметът Неби. Той пожела на присъстващите най-вече здраве, мир и много щастие. От своя страна г-жа Златева приветства гостите, като ги поздрави с пожеланието Община Кубрат да върви все така напред и нагоре.
   Празникът на учителите премина в дух на много веселие, песни и хора. В увеселението, чрез изненада, се включи и секретаря на Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий - 1891“ в Кубрат г-жа Гинка Денчева, която изненада присъстващите с песента на любимата и обичана певица Росица Кирилова „Учителко любима“ в изпълнението на Доника Димитрова – възпитаничка на Детската музикална школа към читалището в лудогорския град.

 

 

 

Клуб „Просвещение“ в Кубрат отбеляза подобаващо своят празник Клуб „Просвещение“ в Кубрат отбеляза подобаващо своят празник Клуб „Просвещение“ в Кубрат отбеляза подобаващо своят празник

Назад