Кметът Алкин Неби участва във форум за инвестиционни проекти

   Кметът на община Кубрат Алкин Неби участва във форумa "Инвестиционните проекти. Планът за възстановяване и устойчивост", състоял се в столицата София.
   "Благодаря на евродепутатът г-жа Искра Михайлова, зам. председател на групата „Обнови Европа” в ЕП за поканата и за организацията на първия такъв форум след официалното одобряване на Планът за възстановяване на България", съобщи тази вечер кметът Неби.
   Организатор на форума е медия "Стандарт" в партньорство с Министерство на регионалното развитие и благоустройството, Камарата на строителите, Камарата на архитектите и други.
   По време на форума бяха представени инвестиционните проекти, предвидени в националния план за регионално развитие, плана за възстановяване и устойчивост, като в дискусионна форма бяха обсъдени текущите проблеми, свързани със строителния бранш.
   В рамките на дискусията бе обсъдено насърчаването и сътрудничеството между регионите, като в акцентите е и Планът за инфраструктура, чиято цел е да създаде по-добра свързаност между регионите и общините за по-конкурентноспособна икономика.

 

Назад