Емпатистите към МКБППМН-Кубрат: „Да бъдем граждански активни и да пазим красотата на природата!“

   Седмицата на гората е традиционен празник на българската гора и на лесовъдите. Отбелязва се всяка година през първата цяла седмица на месец април. Емпатистите към местната комисия отдават заслужено внимание към темите, свързани с опазването на природата и необходимостта от постоянни грижи към флората и фауната. По този повод не пропускат да поздравят служителите на общинското дружество „Кубратска гора“ по случай професионалния им празник.
   Тази година поради пролетната ваканция изненадата се случи по-късно. В първия учебен ден след пролетната ваканция малчуганите посетиха своите приятели и поднесоха ръчно изработена картичка с пожелания за здраве и късметлийска пролет. А директорът на дружеството инж. Хасан Хасанов получи декоративен сувенир на горска тематика в знак на благодарност за подкрепата през годините.
   В края на срещата емпатистите излъчиха послание: „Да бъдем граждански активни и да пазим красотата на природата!“, което получи одобрението на служителите от дружеството.
   Зейнеб Акифова, дългогодишен служител в дружеството, почерпи децата от името на ръководството и благодари за милата изненада и отправи предизвикателство срещите да са по-чести.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Емпатистите към МКБППМН-Кубрат: „Да бъдем граждански активни и да пазим красотата на природата!“ Емпатистите към МКБППМН-Кубрат: „Да бъдем граждански активни и да пазим красотата на природата!“ Емпатистите към МКБППМН-Кубрат: „Да бъдем граждански активни и да пазим красотата на природата!“

Назад