Детското отделение в кубратската болница бе освежено с рисунки

   Както беше обявено по-рано, МКБППМН-Кубрат осигури рисунки в навечерието на 7 април - световният ден на здравето и професионалният празник на здравните работници за освежаване приемната на детското отделение на кубратската болница. Рисунките са дело на деца от Кубрат и Самуил. Подбора на рисунките, които по-късно бяха сложени в рамка направи старшата медицинска сестра на отделението Гьонюл Икизова. С това първият етап от реализирането на образователно-забавния кът за отделението е финализиран. Беше предоставен и албум с детски рисунки, като част от тях са придружени с кратки разкази, което прави използването им още по-продуктивно и познавателно.
   Старшата сестра получи и декоративна картичка по случай предстоящите великденски празници, изработена и надписана от учениците на Татяна Попова от СУ „Христо Ботев“ - гр. Кубрат.
   С решение на ръководството на отделението втората част, която е предвидена за деня на детето - 1 юни, предстои да се осъществи дни преди самия празник.
   „Скромно, но от сърце. Идеята ни е както децата така, и работещи да се радват на позитивна работна обстановка и денят им да преминава в компанията на любими детски герои или комикси.“, сподели секретарят на местната комисия Надие Карагьозова, инициатор на събитието.
   „Още първите рисунки, създадоха настроение, благодарим.“, каза старшата сестра Икизова и пожела започналото сътрудничество да продължи и за напред.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Детското отделение в кубратската болница бе освежено с рисунки Детското отделение в кубратската болница бе освежено с рисунки Детското отделение в кубратската болница бе освежено с рисунки

Назад