Десет деца от Кубратско с празнични подаръци от сърцат младеж

   Младеж с бизнес начинание в Кубрат (пожелал анонимност) чрез Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат отправи дарителска помощ към 4 деца от приемни семейства и 6 в неравностойно положение по случай 6 декември - Никулден, първият от щедрия откъм празници декември.
   „Следя с интерес ангажираността на децата от местната комисия за включването им в интересни събития и за това избрах именно малките сърцати емпатисти, които де стигнат да техните връстници, които имат малко по-ограничени възможности и призовавам всеки, който може да зарадва дете или възрастен да го направи. Тази традиция съм я наследил от баща ми и от възрастните хора от рода ми, които винаги в навечерието на големи празници са правили малки жестове към хората в нужда. Когато си лягаме сити, да не забравяме, че някой трепери от студ или глад“, сподели дарителят и предостави на секретаря на комисията д-р Надие Карагьозова пакети с ученически пособия и лакомства, които бяха старателно пакетирани и надписани от емпатистите с позитивни пожелания.
   „Когато доброто привлича добро, светът става още по-топъл, изпълва се с вяра, надежда и любов“ каза в знак на благодарност д-р Карагьозова и благодари за доверието на младия бизнесмен, който даде заявка и за бъдещо сътрудничество.
   Идеята бързо привлече последователи и тя беше подкрепена и от други близки на семейството.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Десет деца от Кубратско с празнични подаръци от сърцат младеж Десет деца от Кубратско с празнични подаръци от сърцат младеж

Назад