Кубратчани спечелиха републикански фестивал

   Успешно беше участието на Дружеството на хората с увреждане „Здравец” от град Кубрат, в XIV Републикански многожанров фестивал на хората с увреждания в град Перник, който се проведе на 1 август 2021 г.
   Изпълненията на вокалната група с художествен ръководител г-жа Гинка Денчева и дуетното изпълнение на Георги Георгиев и Венислава Георгиева получиха от председателката на журито, популярната певица Мими Иванова, най-голямата награда на фестивала – „Златен плакет”, а в „Алеята на занаятите” кулинарното изкуство на Стефка Дачева, беше оценено от журито също с първо място диплом и Златен медал.
   Водени от председателя на РО на СИБ Разград и Русе, г-н Радослав Няголов – групата от гр.Кубрат посети местността „Рупите”, а след това в най-малкия град на България – Мелник, кубратчанини разгледаха местните забележителности и дегустираха прекрасни вина от широка мелнишка лоза. Посетен беше и красивия град Дупница, въпреки горещото време и изморителен път, всички се завърнаха в родния град, уморени но удовлетворени от постигнатото, видяното и преживяното.
   Община Кубрат поздравява участниците от град Кубрат за отличното представяне и за престижните награди, прославили родното градче и община.

 

 

 

Кубратчани спечелиха републикански фестивал Кубратчани спечелиха републикански фестивал Кубратчани спечелиха републикански фестивал
Кубратчани спечелиха републикански фестивал Кубратчани спечелиха републикански фестивал Кубратчани спечелиха републикански фестивал

Назад