Концерт и награди за млади таланти в Кубрат

   19 талантливи възпитаници на Детската музикална школа (ДМШ) при НЧ "Св. св. Кирил и Методий-1891" в Кубрат получиха своите Свидетелства за успешно преминато обучение от випуск 2020/2021 г.
   Годишният Акт-Концерт се състоя в Ритуалната зала към местното читалище, а индивидуално документът на учениците връчи председателят на културната институция в лудогорския град инж. Руси Русев. Гости на събитието бяха председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, заместник-кметът Женифер Пойраз, завеждащият отдел "ПКСДТО" в Община Кубрат Здравко Вутов, местни общественици, родители и близки на талантливите възпитаници с ръководители Гинка Денчева и Сийка Русева.
   Пред публика малките възпитаници изпълниха популярни народни и класически произведения на пиано и китара. Певчески умения демонстрираха и по-опитните изпълнители на школата, които не веднъж са се изявявали и доказвали на местни и други сцени в региона и страната.
   Събитието завърши с много добро настроение и обещания за бъдещи творчески успехи и изненади. След ваканцията възпитаниците на читалището ще се подготвят и за пищен концерт през месец октомври, посветен на 130-годишнината от основаването на читалището в град Кубрат.

 

 

 

Концерт и награди за млади таланти в Кубрат Концерт и награди за млади таланти в Кубрат Концерт и награди за млади таланти в Кубрат
Концерт и награди за млади таланти в Кубрат Концерт и награди за млади таланти в Кубрат Концерт и награди за млади таланти в Кубрат

Назад