Ръководството на Община Кубрат с награди за изявени ученици

   66 ученици и 1 колектив от учебните заведения в община Кубрат получиха днес грамоти и парични награди в навечерието на 24 май – Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура.
   Отличията бяха връчени за постигнати успехи и резултати в най-различни области – наука, изкуство, спорт и др. Традиционно ръководството на администрацията, водена от кмета Алкин Неби, поздрави изявените ученици, представили общината блестящо на международни, национални и областни състезания, конкурси и олимпиади.
   Изявените ученици бяха наградени лично от председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, заместник-кметовете – Женифер Пойраз и Мирослав Йорданов, както и от завеждащият отдел "ПКСДТО" към Община Кубрат Здравко Вутов.
   "Скъпи ученици, учители и директори на училища! Поздравявам ви за постигнатите успехи! Ние сме горди с вас и с вашите резултати. Мога да ви уверя, че Община Кубрат ви подкрепя напълно и прави всичко възможно да се чувствате комфортно и ценени, защото с вашите успехи радвате нас, вашите учители, родители и разбира се обществеността. Надграждайте успехите си, защото всичко, което постигнете сега, ще е за вашето бъдеще и път в живота", каза в обръщението си към присъстващите зам.-кметът Мирослав Йорданов.
   На официалната церемония в Ритуалната зала към читалището в Кубрат присъстваха директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ към Общината Стефан Калинов, училищни директори и преподаватели, ученици, близки и родители.
   В края на церемонията всички си направиха обща снимка за спомен пред сградата на Общинската администрация в лудогорския град с пожеланието за още успехи, творчески достижения и отлични резултати.

 

 

 

Ръководството на Община Кубрат с награди за изявени ученици Ръководството на Община Кубрат с награди за изявени ученици Ръководството на Община Кубрат с награди за изявени ученици

Назад