В община Кубрат текат усилени ремонти по улиците

   Строително-ремонтните дейности на улици по населените места в Кубратско текат усилено. Това установи при посещението си в четири от селата на общината кметът Алкин Неби.
   Проверка на място бе извършена в селата Задруга, Бисерци, Божурово и Горичево. На проверката присъстваха председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, както и кметовете – Шюкрю Назиф от с. Задруга, Алиш Арифов от с. Бисерци, кметът на с. Божурово Юджел Юсеинов и кмета на с. Горичево Ерсен Ибрям. Десетки жители от населените места благодариха за оказаната подкрепа и за разбирането, че голяма част от компрометираните улици в селата наистина се нуждаят от ремонт.
   „Въпреки усложнената ситуация покрай пандемията ремонтите не спират. Правим всичко по силите си за доброто на хората. Приоритет пред нас е да положим асфалт там, където изцяло липсва, или никога не е имало такъв“, заяви кметът Неби и посочи още, че Община Кубрат продължава да работи усилено за благосъстоянието на всички свои жители и съграждани.
   Ремонтът на улиците, във всички населени места, се осъществява изцяло с финансови средства на Община Кубрат.

 

 

 

В община Кубрат текат усилени ремонти по улиците В община Кубрат текат усилени ремонти по улиците В община Кубрат текат усилени ремонти по улиците

Назад