Двойка щъркели „кацна“ в центъра на Кубрат

   В навечерието на Баба Марта двойка щъркели „кацна“ в центъра на Кубрат, а дървото до централния фонтан „разцъфна“ в червено и бяло.
   Празничната украса е посветена на обичаният от малки и големи празник, който в града ще бъде отбелязан с много усмивки и добро настроение точно на 1 март. От вчера служители на общинската администрация украсяваха в червено-бяла премяна дървета и алеи на площад „Възраждане“, в непосредствена близост до сградата на местната управа в лудогорския град. Голяма мартеница ще бъде поставена и на входа на общинското учреждение, на което към момента се извършват ремонтни дейности.
   По повод предстоящите празници Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий“ в Кубрат вече подготвя няколко изненади. Честването на Националния празник на страната - Трети март ще се проведе на открито през деня в центъра на Кубрат, а вечерта ще бъде белязана с празнични илюминации.

 

 

 

Двойка щъркели „кацна“ в центъра на Кубрат Двойка щъркели „кацна“ в центъра на Кубрат Двойка щъркели „кацна“ в центъра на Кубрат

Назад