Грейна коледната украса в Кубрат

   В центъра на град Кубрат грейнаха коледните украси и светлини на празничната елха.
   Поради въведените ограничения и мерки срещу разпространението на COVID-19 празничната програма тази година бе отбелязана единствено от служителите на Общинската администрация и няколко граждани.
   От местната управа поднесоха красива изненада за жителите и гостите на града. За първи път огромен Дядо Коледа помаха весело на минувачите от терасата на часовниковата кула на площад „Възраждане“. Белобрадият старец е с размери от 4.5 метра и предизвика усмивки и добро настроение сред жителите на града.
   Непосредствено до цветния надпис с името на града за децата бе на разположение за първи път и красивата шейна с елени на Дядо Коледа, а точно в 17:00 часа бяха запалени светлините на близо 12-метровото коледно дърво.
   На тържеството присъстваха кметът на Община Кубрат Алкин Неби, също зам.-кметовете Мирослав Йорданов и Женифер Пойраз, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, завеждащият отдел „ПКСДТО“ към Общината Здравко Вутов и други.
   Кметът на Община Кубрат Алкин Неби се обърна към своите съграждани с пожелание пандемията скоро да отмине и всички да могат да бъдат отново заедно.
   В навечерието на светлите празници Община Кубрат отправи на всички свои съграждани сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие.

 

 

 

Грейна коледната украса в Кубрат Грейна коледната украса в Кубрат Грейна коледната украса в Кубрат
Грейна коледната украса в Кубрат Грейна коледната украса в Кубрат Грейна коледната украса в Кубрат

Назад