С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на село Задруга

   С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на кубратското село Задруга.
   Съоръжението бе осигурено чрез финансови средства на Община Кубрат, а проверка на място извършиха кметът Алкин Неби и председателя на местния парламент в Кубрат Хюсеин Юмеров. Чисто новата беседка бе монтирана в парковото пространство на кметството и местното читалище, които се помещават в една сграда.
   Кметът на селото Шюкрю Назиф обясни, че има идея да превърне парка в приятно място за отдих на възрастните и развлекателно място за игра на малчуганите, като предложението му е да бъдат изградени люлки, пързалка и пейки за отдих. От своя страна общинският кмет заяви, че задачата е постижима и парковото пространство може да се облагороди.
   По време на визитата си в Задруга обаче градоначалникът предупреди, че инвестициите на Общината не са безкрайни, а изграденото трябва да се цени и пази. По време на посещението си Алкин Неби разговаря с жителите на Задруга, след което инспектира състоянието на новоизградена детска площадка.

 

 

 

С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на село Задруга С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на село Задруга С нова беседка за отдих се сдобиха жителите на село Задруга

Назад