Юперското училище стартира новата учебна година с купата „ДОБЪР ПАРТНЬОР“

   Както в цялата страна, така и лудогорските училища днес- 15 септември, отбелязват началото на учебната година. Специален празничен ден имаше и в юперското училище „Свети Климент“. При спазване на всички епидемиологични мерки протече тържествената част в двора на училището, в присъствието на развълнуваните малчугани, учители, родители и гости. С химна на Републиката и ритуала по вдигане на школското знаме, официалната част бе открита от директора на училището Татяна Йорданова. В словото си, директорът приветства учениците, педагогическия екип, родителите гостите и пожела заедно да положат усилия за доброто пребиване на децата в училище и да бъдат еднакво отговорни пред предизвикателството, които протичат от пандемията обхванала света и отправи най-хуманния призив за повече обич.
   С различни художествени етюди, учениците от всички степени на основното училище, показа творчески умения и ентусиазирани връчиха ключа на знанието на двамата първокласници, които за първи път прекрачват прага на прага на знанието. Обгрижвани и получили най-много внимание новите ученици, получиха уверението, че през цялата учебна година до тях ще бъдат каките и батковците от по-горните класове и техните учители.
   С поздравителни адреси се включиха кметът на с. Юпер Петър Петров и кмета на с. Божурово, които отправиха от хубаво по хубави пожелания. Силен акцент в първия учебен ден, беше изненадата поднесена от секретаря на МКБППМН-Кубрат, д-р Надие Карагьозова, която връчи купата „Добър партньор“ и похвална грамота на училището за цялостно участие и постигнати отлични резултати в превантивно-образователните предизвикателства на местната комисия. С традиционното плисване на менчето учениците, които показаха голямо нетърпение да видят отблизо своите учители и ученици, бодро и с широки усмивки прекрачиха училищния праг.

   МКБППМН-Кубрат

 

 

 

Юперското училище стартира новата учебна година с купата „ДОБЪР ПАРТНЬОР“ Юперското училище стартира новата учебна година с купата „ДОБЪР ПАРТНЬОР“ Юперското училище стартира новата учебна година с купата „ДОБЪР ПАРТНЬОР“

Назад