Жителка на Кубрат празнува 90-годишен юбилей

   Кметът на Община Кубрат Алкин Неби се срещна с една от най-възрастните жителки на община град Кубрат. Градоначалникът лично поздрави 90-годишната Йорданка Димитрова, чиито юбилей бе отпразнуван днес в компанията на близки и приятели.
   В поздравителен адрес градоначалникът отправи личните си пожелания за здраве и дълголетие. „Да правиш юбилей е привилегия не за хората, навършили годините, а за тия, за които са важни и се ценят“, каза в своето обръщение кметът Неби.
   Щастливото събитие събра малки и големи, които изказаха обичта и уважението си към възрастната жена. Пред присъстващите юбилярката сподели, че тайната за дълголетие се крие в спокойствието и целесъобразния живот. Родена е през далечната 1930 г. в с. Юпер и въпреки, че цял живот е работила, то все още намира сили и живец да си обработва градинката в Кубрат и да води спокоен живот с приятели и близки. Рожденичката е майка на син и дъщеря, баба е на четирима внуци и пет правнука. Поздравления бяха отправени и от Община Кубрат.

 

 

 

Жителка на Кубрат празнува 90-годишен юбилей Жителка на Кубрат празнува 90-годишен юбилей Жителка на Кубрат празнува 90-годишен юбилей

Назад