Децата на с. Севар вече се радват на нова площадка за игра

   Най-малките жители на кубратското село Севар днес се сдобиха с нова площадка за игра. Откриването на детския кът в селото направи лично кметът на Община Кубрат Алкин Неби. В присъствието на градоначалника бяха още кметът на селото Леман Сюлейманова, председателят на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, общински съветници, десетки малчугани и жители на селото.
   Детската площадка е снабдена с цветна ограда, люлки, пързалка и клатушка, като предстои да бъде изградена и детска занималня. Изграждането на площадката, за която жителите на селото изказа огромни благодарности, се осъществява със съдействието на Община Кубрат и чрез безвъзмездният труд на жителите на селото. Кметът Неби поздрави севарчани с новата придобивка и пожела на децата щастлива игра.
   Г-н Неби се обърна и с призив към жителите на селото да ценят и пазят изграденото с толкова много труд и усилия. Уверение в опазването на площадката отправи и кметицата Леман Сюлейманова, която също поздрави всички хора, включили се в изграждането на детската площадка. В края на срещата всички се почерпиха с вкусни лакомства, а малчуганите вече се наслаждаваха на новите уреди за игра.

 

 

 

Децата на с. Севар вече се радват на нова площадка за игра Децата на с. Севар вече се радват на нова площадка за игра Децата на с. Севар вече се радват на нова площадка за игра

Назад