Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав

   Над 500 бутилки с питейна вода бяха осигурени за нуждите на населението в кубратското село Сеслав. Това бе наложително, тъй като поради авария на помпено съоръжение водоподаването в селото бе преустановено. Днес проверка на място извърши кметът Алкин Неби.
   Кубратският градоначалник лично се срещна с кмета на селото Сунай Исмаилов, както и със служители на местното кметство. Заедно с местната управа и с представителите на общинското ръководство ситуацията бе обсъдена, като кметът Неби увери присъстващите, че общината е готова да съдейства с каквото може в тази ситуация. Водата бе осигурена със съдействието на Община Кубрат и „Водоснабдяване – Дунав”- Разград. Бутилките, всяка от по 10 л., бяха доставени на два пъти, като ангажиментът за разпределението им по домакинства бе поет от местната управа. Бутилки ще бъдат доставяни и по домовете на възрастни хора и на хора с увреждания.
   От водното дружество обясниха, че се работи усилено по отстраняването на аварията на помпеното оборудване в дълбок сондаж.
   От „Водоснабдяване – Дунав” увериха, че централното водоснабдяване в селото ще бъде възстановено още днес. Жители на Сеслав изказаха благодарности за оказаната помощ, съдействие и разбиране. Сред присъстващите бяха още председателят на общинския съвет Хюсеин Юмеров и заместник-кметът Мирослав Йорданов.

 

 

 

Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав
Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав Над 500 бутилки вода за жителите на с. Сеслав

Назад