Дарители от три държави осигуриха лаптоп и беседка за децата в с. Бисерци

   Детска градина „Слънчо“ в кубратското село Бисерци се сдоби с чисто нова беседка и с нов лаптоп.
   Помощта дошла благодарение на младежи от селото, които от дълго време живеят и работят в Кралство Белгия, Кралство Нидерландия и Федерална република Германия. С дарената сума от 900 лв. ръководството решило да бъде закупена и монтирана в двора на градината нова беседка, а с останалата сума бил закупен и лаптоп, който ще се използва от учителите в процеса на работа с малчуганите. Новите придобивки са закупени, тъй като към момента децата и персонала наистина имали нужда от тях.
   Ръководството и персонала на детската градина, начело с директорката Несрин Салиева, изказаха огромни благодарности към всички дарители. „Изключително сме доволни и трогнати от този мил жест, наистина се нуждаехме от лаптоп и беседка. Страхотен пример и нека всички да са живи и здрави“, сподели Несрин Салиева.

 

 

 

Дарители от три държави осигуриха лаптоп и беседка за децата в с. Бисерци Дарители от три държави осигуриха лаптоп и беседка за децата в с. Бисерци Дарители от три държави осигуриха лаптоп и беседка за децата в с. Бисерци

Назад