Секретарят на МКБППМН-Кубрат гост на две работни срещи в столицата

   В две работни срещи в столицата на 17 и 18 юни взе участие секретарят на местната комисия д-р Надие Карагьозова. Посещенията в Изпълнителна агенция по горите и Националния дворец на децата са повече от ползотворни, сподели след завръщането си секретарят.
   Предстоящата национална кампания на Изпълнителната агенция по горите „Рисунки за детските болници“ беше предмет на разговор и обсъждане на детайлите по реализирането й с координатора на проекта Радка Ляхова – главен експерт в агенцията. Както беше съобщено по рано, рисунки на деца от Клуб „Емпатия“, участвали в конкурса за рисунка посветена на седмицата на гората са сред избраните. Кампанията беше подкрепена от секретаря, която от гледна точка на педагогиката написа коментар по събитието, които не остана незабелязано от организаторите и това стана повод и за последвалата работна среща.
   Втората работна среща се проведе с ръководителя на Клуб „Любознайко“ в Националния дворец на децата Дора Симеонова, дългогодишен учител в центъра. Госпожа Симеонова запозна с творческия календар, по който се обучават деца в предучилищна възраст в дейности. Форми за сътрудничество и партньорство бяха предложени на секретаря на комисията, който беше посочен, като образцов ментор провел десетки срещи с педагогически екипи и който генерира иновативни образователни и възпитателни форми на сътрудничество и партньорство. В края на срещата, двете педагожки отчетоха ползите от мултиплицирането на добрите и работещи педагогически практики в непосредствената работа на специалистите с деца.

 

 

 

Секретарят на МКБППМН-Кубрат гост на две работни срещи в столицата Секретарят на МКБППМН-Кубрат гост на две работни срещи в столицата Секретарят на МКБППМН-Кубрат гост на две работни срещи в столицата

Назад