Дарение в Кубратско

   Продукти от първа необходимост получиха крайно нуждаещи се жители на община Кубрат, съобщават от пресцентъра на кубратска община. Дарението бе предоставено от "Биовет" и ПФК Лудогорец". Инициативата е на собствениците на футболния клуб и фармацевтичния завод на Кирил и Георги Домусчиеви.
   Община Кубрат и останалите общини в областта получиха днес пакетите с продуктите от първа необходимост на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Солидното дарение за Кубрат от общо над 400 кашона с хранителни продукти бе предоставено до всички населени места в общината. Изпълнението на задачата извърши лично градоначалникът Алкин Неби, който сподели, че хранителната помощ ще бъде разпределена справедливо и за наистина крайно нуждаещи се домакинства. Нуждаещите се семейства ще получат пакети месни колбаси, сирене, кашкавал, брашно, захар, олио, макарони, прах за пране, предпазни маски и други хранителни и нехранителни продукти.
   Дарението е част от социалната политика на шампионите в региона. Помощта в Кубратско вече се раздава в селата Беловец, Бисерци, Божурово, Каменово, Равно, Задруга и др. Кметът Неби благодари за предоставената помощ и сподели, че тя е необходима във времената на криза и тежки моменти.

 

 

 

Дарение в Кубратско Дарение в Кубратско

Назад